tirsdag 12. mai 2009

Viktige signeringer for Oilers!

Martin Strandfelt og Fredrik Sundin har begge signert nye 3 års kontrakter (med mulighet for å bryte etter 2 år) med Stavanger Oilers. Fredrik starter på sin 5 sesong i Oilers, og Martin på sin 4. Ikke bare er de kontinuitetsbærere, men de er også begge potensielle toppscorere i den norske ligaen dersom de (bank i bordet) holder seg skadefrie. Både Fredrik og Martin har godt over 1 poeng per kamp i snitt de kampene de har spillt for Oilers, både i serien og i sluttspill, og da har de begge i tillegg desverre hatt lange skadeavbrekk i løp av sesongene også.

Utenom å være gode hockeyspillere er også begge to humørspredere og bidrar til et godt garderobemiljø. De er seriøse og leverer også det ekstra "krydderet" på isen som publikum elsker å se! Når de i tillegg går ned i lønn for å spille videre sier dette mye om klubbfølelse og hvilket potensiale det er for topphockey i Stavanger.

Veldig gledelig at at Martin og Fredrik har signert, og jeg ønsker dem lykke til med 3 nye år i Siddishallen og forhåpentlig også i nye Oilers Arena;) Nå er vel trav-klubben også sikret videre eksistens!?

Må også gi honnør til Oilersledelsen som klarer å re-signere disse profilene på tross av vesentlige budsjettkutt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar