onsdag 22. april 2009

Årets dejligste i Ikast Arena!! (FCM 21-20 FCK)

Etter en tam førsteomgang og lite mål fra begge lag stod det 9-9 (!) til pause. Begge lag var gode i forsvar og hadde gode keepere, men fikk ikke så mye flyt i angrepsspillet.

2. omgang ble en thriller. Lagene følgte hverandre mål for mål stort sett hele omgangen og hvert mål føltes som helt avgjørende. Det var spenning og drama og godt spill fra begge lag. Det blir jo også litt ekstra rundt det hele når det er Anja Andersen som står (og hopper og ligger og peker og skriker og kjefter og veifter med armene) på sidelinjen for FCK.

FCM-pigerne klarte mot slutten å holde på en to måls ledelse og det holdt akkurat til seier selv om FCK reduserte til 20-21 på straffe etter at tiden hadde løpt ut.

Dette var den andre av 4 kamper i gruppespillsfasen i sluttspillet, og det betyr at det fortsatt er helt åpent i kampen om finaleplassen. FCM kjemper mot FCK og Aalborg om denne finaleplassen.

Ekstra deilig var det at dette var den første thriller-kampen jentene klarte å dra i land på hjemmebane i år, og det foran et respektabelt stort, og godt engasjert, publikum (1500+)!!

Gratulere til pigerne og lykke til på onsdag mot Aalborg. Det blir spennende!!