lørdag 25. april 2009

Norge - Finland (0-5)

Det ble tap for Norge i første kamp. Udisiplinerte utvisninger fra Norges side ødela mulighetene for en jevn kamp. Finnene scoret 4 av 5 mål i overtall og tre av dem kom i første periode. Dermed ble det kjemping i motbakke fra starten av.

I spill 5 mot 5 var Norge gode. Førsterekka med Skrøder, Vikingstad og Thoresen bidrar med det mest konstruktive spillet, mens de andre rekkene kriger bra og får produsert sjangser i ny og ne.

Norge spilte seg til flere gode sjangser, men maktet desverre ikke å få pucken i mål bak en meget god finsk keeperdebutant. 5 mot 5 spillet var som sagt bra, og klarer laget å kvitte seg med noen av utvisningene bør det være duket for en jevn og spennende kamp mot Tsjekkia på mandag.

At de norske spillerene fikk så mange utvisninger var helt rett syns jeg. Derimot mener jeg at også finnene burde hatt flere utvisninger, basert på samme linja som nordmennene fikk. Der var dommerene for dårlige. Men det er vel sånn det er når man er en "liten" nasjon.

Dagens profiller for meg var:

Patrick Thoresen - Viser fram den allround-spilleren han har utviklet seg til å bli. Tackler hardt og ofte, holder på pucken med flott teknikk, og spiller frem lagkameratene.

Tore Vikingstad - Har en fantastisk evne til å holde på pucken å flytte spillet fremover på banen. Magisk på små flater og spiller flere ganger sine medspillere frem til gode sjangser.

Anders Myrvold - Viste i dag hva som bor i seg. Kald og rolig med puck, er mye med offensivt, bevegelig, takler og spiller fysisk og har en herlig innstilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar